Skip to Content

Sistemska rešenja

Sistemi za postavljanje pločica

Ne postoji jednostavan posao polaganja pločica. Na gradilištima ćete uvek naići na mnogo stvari od kojih zavisi polaganje. 

Ne postoji jednostavan posao polaganja pločica. Na gradilištima ćete uvek naići na mnogo stvari od kojih zavisi polaganje. Stoga Henkel nudi sisteme koji se savršenim komponentama nose sa svakom situacijom - od pripreme podloge, zaptivanje protiv vlage, do polaganja pločica i fugovanja najrazličitijih površina i materijala. Zahvaljujući našem iskustvu i razvoju novih tehnologija, naša rešenja za polaganje pločica pružaju najbolje performanse i dugotrajnost materijala dok je u isto vreme posao polaganja pločica brži i jednostavniji.

 • Ugradnja keramike velikih formata
  Ugradnja keramike velikih formata

  PROFESIONALNE METODE, ALATI I LEPKOVI 

 • Terase, balkoni i dvorišta
  Terase, balkoni i dvorišta

  Izgradnja balkona i terasa nije nauka, ali kao i kod ostalih stvari, najbitniji su detalji. Postoje 4 koraka: priprema podloge, hidroizolacija, postavljanje pločica i nanošenje fug mase 

 • Kupatila i kuhinje
  Kupatila i kuhinje

  Teško je zamisliti savremena kupatila, tuš kabine ili kuhinje bez keramičkih pločica zadivljujućeg dizajna i odličnih karakteristika. 

 • Bazeni za kupanje
  Bazeni za kupanje

  Ceresit podržava planiranje i izvođenje sa sveobuhvatnim asortimanom proizvoda prilagođenih korisniku i detaljnim sistemskim brošurama – rešenjima koja pružaju najveću moguću sigurnost za vlasnike, arhitekte i izvođače. 

 • Postavljanje pločica u industrijskim objektima
  Postavljanje pločica u industrijskim objektima

  Ceresit nudi sistemska rešenja za suočavanje sa mehaničkim opterećenjem. Sveobuhvatne informacije su date u našim specijalizovanim brošurama za polaganje pločica u industrijskim oblastima. 

 • Posebna rešenja za posebne formate i podloge
  Posebna rešenja za posebne formate i podloge

  U svetu polaganja pločica možete pronaći prikladna rešenja za svaki ukus i funkcionalni zahtev. Ceresit nudi visoko kvalitetne proizvode za sva specijalna rešenja. 

 • Podno grejanje
  Podno grejanje

  Podno grejanje je danas veoma popularno i to iz dobrog razloga: podni grejači predstavljaju energetski efikasno rešenje i istovremeno pružaju toplinu i prijatno okruženje. 

 • Sistemi za smanjenje buke
  Sistemi za smanjenje buke

  Zbog komfora i ličnog zdravlja, izuzetno je važno smanjiti buku u prostoriji uzrokovanu hodanjem. Pored toga, sistem odvajanja kompenzuje naprezanje sa površine poda (kritične površine). 

Istražite po

Imate pitanje?

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za naše proizvode, mesta gde ih možete kupiti kao i koja su najbolja rešenja za vaše projekte.