Skip to Content

Sistemi Za Postavljanje Pločica

Posebna rešenja za posebne formate i podloge

U svetu polaganja pločica možete pronaći prikladna rešenja za svaki ukus i funkcionalni zahtev. Ceresit nudi visoko kvalitetne proizvode za sva specijalna rešenja. 

U svetu polaganja pločica možete pronaći prikladna rešenja za svaki ukus i svaki funkcionalni zahtev: od modernih velikih formata, pločica od prirodnog kamena i mramora, šarenog staklenog mozaika do izuzetno tankih keramičkih obloga. Važno je odrediti unapred zahteve, prikladno pripremiti podlogu i odabrati odgovarajući lepak za pločice, masu za fugovanje i metodu polaganja. Ceresit nudi visoko kvalitetne proizvode za sva specijalna rešenja.

Polaganje Pločica Velikih Formata

Ceresit Tiling Systems LP, Special Formats, Large tiles, size 1280x960

Prateći poslednje trendove, pločice velikog formata su veoma popularne na podovima i zidovima. Potrebna su posebna znanja i tehnike kao i prilagodljiv lepak za pločice koji pruža pokrivenost pločice lepkom bez rupa (pokrivenost 90%).

Postavljanje Pločica Od Prirodnog Kamena

Ceresit Tiling Systems LP, Special formats, Natural stone, size 1280x960

Potrebni su posebno, brzovezujući lepak i masa za fugovanje kod polaganja pločica od prirodnog kamena/mramora. Kako bi zaštitili osetljive materijale, koristite posebno formulisane lepkove za ovu upotrebu.

Polaganje Tankih Porcelanskih Pločica

Ceresit Tiling Systems LP, Special formats, Porcelain tiles, size 1280x960

Tanke porcelanske pločice mogu se pronaći u niši segmenta gde nije moguće ili je teško polaganje tradicionalnih obloga (npr. renoviranje). Ovo zahteva posebna znanja u izravnavanju podloge i posebne tehnike primene.

Pločica Na Pločicu

Ceresit Tiling Systems LP, Special Formats, Tile on tile, size 1280x960

Kod renoviranja, kako se ne bi oštetile čvrste podloge i kako bi se uštedelo vreme, uobičajeno je polagati pločice na već postojeće stare pločice. Za ovo, potrebno je evaluirati i specijalno tretirati podlogu i upotrebiti prikladan fleksibilni lepak za dugotrajne rezultate.

Imate pitanje?

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za naše proizvode, mesta gde ih možete kupiti kao i koja su najbolja rešenja za vaše projekte.