Sistemska rešenja

Hidroizolacija

Pronađite savršeno hidroizolaciono rešenje za zaštitu od prodiranja vode. Ceresit nudi pravo rešenje, sastav za hidroizolaciju primenljiv na celom objektu, od temelja do krova. 

ceresit, hidroizolacija, wpsystem, banner, baner

Vlaga ne uništava samo strukturu zgrade već uzrokuje i ozbiljne zdravstvene probleme za stanare. Henkel ima pravo rešenje; sastav za hidroizolaciju primenjiv na celom objektu, od temelja do krova. Ovi sastavi nude visoko kvalitetnu zaštitu od penetracije vode u bilo kojem obliku. Profesionalci širom sveta svoje poverenje su dali Henkelu upravo zbog stručnosti u ovom području.

Bilo kod unutrašnje ili spoljne upotrebe, nove zgrade ili renovacija starih objekata, postavljanje pločica u manjim kupaonicama ili veliki javni bazeni, privatna ili javna upotreba - Ceresit nudi prava rešenja svojim usklađenim proizvodima. Zahvaljujući iskustvu i razvoju novih tehnologija, naši proizvodi za postavljanje pločica nude najbolje performanse materijala i dugotrajnost, dok je u isto vreme posao postavljanja pločica brži i jednostavniji.

 • Hidroizolacija ispod pločica
  Hidroizolacija ispod pločica

  Hidroizolacija ispod pločica zahteva poseban sistem za hidroizolaciju i polaganje pločica u vlažnim 

 • Podrumi i beton
  Podrumi i beton

  Hidroizolacija podruma i betona je važno područje kod očuvanja strukture objekata u kojem Ceresit sastavi nude visoko performansne bitumen tekuće membrane do specijalnih tekućih ili cementnih sastava. 

 • Sistem hidroizolacije za fasade i zidove
  Sistem hidroizolacije za fasade i zidove

  Ceresit nudi potpuna rešenja za očuvanje i obnovu fasada i zidova na građevinama. Profesionalne Ceresit fasade i sistemi za zaštitu zidova omogućuju čvrstoću fasade i sve u skladu s originalnom estetikom. 

 • Sistemi za krovove
  Sistemi za krovove

  Ceresit sistemi za krovove fokusiraju se na segment tekućeg nanošenja. Ceresit nudi prava rešenja za održavanje i popravak pukotina kroz koje curi voda, odvodne cevi i krovne spojeve. 

 • Brošure
  Brošure

  Profesionalni know-how i detaljne informacije u široj formi-Ceresit sistemska rešenja brošure 

Istražite po

Imate pitanje?

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za naše proizvode, mesta gde ih možete kupiti kao i koja su najbolja rešenja za vaše projekte.