Skip to Content

CT 84 PLUS

Brza I Laka Toplotna Izolacija

Ct 84 Express Plus - Pogledajte Video

You need to accept cookies to play this video

Ct 84 Express Plus - Brzo I Lako Do Realizacije Posla!

Novi CT 84 EXPRESS PLUS pogodan je i za EPS i za MW ploče (ploče od mineralne vune). Istovremeno, niske temperature više ne predstavljaju problem, jer se nova formulacija može primeniti do -10 °C. Vreme je da pređemo sa tradicionalnih rešenja na novi CT 84 EXPRESS PLUS.

Dodatne Prednosti

Split screen video test

Pogodna i za ploče od mineralne vune

Primena i u najzahtevnijim uslovima (do -10°C)

global tds ceresit cn69 nivel super

Dugoročan kvalitet zahvaljujući ventilu nove generacije

Ostale Pogodnosti

100% izdašniji od tradicionalnih lepkova na cementnoj osnovi. CT 84 Express Plus je izuzetno efikasan: jedna boca prekriva 10 m², dok vreća cementnog lepka od 25 kg pokriva samo 5 m².

15% veća snaga lepljenja od tradicionalnih lepkova na cementnoj osnovi. Lepljenje na mineralne podloge, drvo, metal i plastiku je bolje, a vezivanje je definitivno brže.

Tiplovanje je moguće već nakon okvirno 2 sata, što ubrzava radove na toplotnoj izolaciji. Moguće je nanošenje lepka, umetanje tiplova i postavljanje ojačanog sloja tokom istog dana.

Niska ekspanzija sprečava neželjene deformacije. Proces ekspanzije CT 84 Express Plus je vrlo brz, a nakon pričvršćivanja ploča na fasadu, lepak se više ne širi.

Savršen za nanošenje ETICS sistema na postojeći ETICS sistem zbog male težine: lepljenje 1 m² EPS ploča koristeći CT 84 Express Plus teži 100 g, umesto 5 kg u slučaju lepkova na cementnoj osnovi.

Poboljšana su svojstva toplotne izolacije. CT 84 Express Plus, za razliku od tradicionalnih lepkova na bazi cementa, ima termoizolaciona svojstva slična penastom polistirenu ili mineralnoj vuni, što čini izolaciju efikasnijom.

Homogenost lepka je visoka. Metalna kuglica koja se nalazi u svakoj boci CT 84 Express Plus štiti lepak od prevelikih mehurića vazduha, tako da proizvod ostaje efikasan i lak za upotrebu.

Kako Se Koristi

Korak 1

Cleaning Grout Mosaic

Pre pričvršćivanja EPS ili MW ploča, fiksirajte početne profile.

Korak 2

Grouting Large Tile Floor

Fiksirajte izolacione ploče.

Korak 3

CM16 CM17 with FF

Nanesite PU lepak CT 84 Express Plus.

Oblast Primene

Tiling Facebook photopost

Učvršćivanje ploča od ekspandiranog polistirena (EPS) i mineralne vune (MW) u Ceresit Ceretherm Express sistemima za termoizolaciju spoljašnjih zidova objekata.

Craftsman with Tools

Popunjavanje rupa lepkom u slučaju ugrađivanja ploča u postojeću termoizolaciju.

Tiling Facebook carousel

Pričvršćivanje ploča od ekspandiranog polistirena u slučaju modernizacije postojećeg termoizolacionog sistema (ETICS na ETICS).

Lepak Na Bazi Cementa Vs Ceresit Ct 84 Express Plus

Ušteda pri radu

Ušteda vremena

Ušteda u transportu

Ušteda u skladištenju

Tiling Facebook carousel

Niži troškovi pri primeni na celom termoizolacionom sistemu!

Imate pitanje?

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za naše proizvode, mesta gde ih možete kupiti kao i koja su najbolja rešenja za vaše projekte.