Skip to Content

Akcija "Druženje uz ceresit"

U februaru 2020. godine, organizovali smo „Druženje uz Ceresit“ u okviru kog smo pokrili različite teme iz oblasti arhitekture i građevinarstva. U prijatnom ambijentu restorana 5a Soba, predavanje je održao arhitekta gospodin Vladimir Lovrić, na temu „Jedinstvo suprotnosti – održiva arhitektura vs. enterijer“.

Tim povodom, arhitekta gospodin Vladimir Lovrić izjavio je: „Veoma sam zadovoljan što vidim mešovitu grupu arhitekata koji se interesuju za različite aspekte arhitekture. Posebno mi je drago što smo se okupili na ovako neformalnom druženju, gde kroz interaktivni odnos možemo razmeniti svoje vizije, postaviti pitanja i gde možemo doći do mnogih odgovora i novih saznanja. Mi kao arhitekte usmereni smo na korišćenje savremenih materijala koji se pojavljuju na tržištu, a brend Ceresit, koji kroz održiv način proizvodnje, sa minimalnim ekološkim otiskom, proizvede maksimalnu količinu kvalitetnog materijala, uvek je naš prvi izbor“ i dodao da je za arhitekte simptomatično da ne komuniciraju dovoljno između sebe, te da su ovakvi događaji mogućnost da se oni susretnu i razmene svoja iskustva, što predstavlja i jedan od najvažnijih benefita za njihovu struku. 

Sve prisutne pozdravio je i Predrag Armuš, direktor sektora Adhezivi Tehnologije, te istakao: „Pre svega, želeo bih da se u ime kompanije Henkel zahvalim što ste se odazvali našem pozivu i što ćemo u narednom periodu imati priliku da zajedno od vrhunskih stručnjaka čujemo savete i novitete iz različitih segmenata arhitekture i građevinarstva. Budući da nastojimo da pratimo svetske trendove i inovacije, verujemo da ćemo u okviru ovih predavanja imati priliku da saznamo brojne zanimljivosti od najpoznatijih eksperata iz zemlje i sveta“.   

ceresit, cooperation, construction, news, novosti, skola, fondacija, novak djokovic, fondacija novak djokovic, architect, arhitekte, druzenje
ceresit, cooperation, construction, news, novosti, skola, fondacija, novak djokovic, fondacija novak djokovic, architect, arhitekte, druzenje

Pomenutom događaju prisustvovalo je 28 uglednih arhitekata koji su pokazali izuzetno interesovanje, ali i interaktivni pristup i učestvovanje u diskusiji.