Realizovan prvi ceresit izazov – iznenađenje pred početak sezone

Na našem poslednjem edukativnom vebinaru „GRADIMO ZAJEDNO“, najavili smo i Ceresit Izazov kako bismo nagradili našeg najkreativnijeg vernog majstora. Za učešće je bilo potrebno da se majstori fotografišu na terenu, sa Ceresit proizvodima i u majici sa nekog od ukupno osam vebinara, koliko smo ih održali u proteklom periodu. Zatim da svoju kreativnu fotografiju postave kao komentar na Ceresit Izazov objavu na društvenoj mreži Facebook, te na taj način uzmu učešće u izazovu.

Majstor Ratko Radosavljević osvojio je brojne simpatije svojom fotografijom i kao pobednik u Ceresit izazovu osvojio je TV. „Jako sam srećan što sam baš ja osvojio ovu vrednu nagradu. Kada sam na poslednjem vebinaru čuo za Ceresit Izazov, a moram da naglasim da sam bio vredan i redovan učesnik svih vebinara, odmah sam rešio da ću učestvovati. Budući da je moja porodica ujedno i moj oslonac i najveća podrška, lako sam došao na ideju za fotografiju. Želim da zahvalim svima koji su doprineli tome da baš ja osvojim TV, a posebno brendu Ceresit koji je sve ovo omogućio i koji nama, majstorima pruža veliku podršku“, izjavio je Ratko Radosavljević.

Brend Ceresit i u daljem periodu nastaviće da na originalan i interesantan način nagrađuje i podržava svoje verne majstore, koji ostaju dosledni brendu već dugi niz godina.

Ceresit Webinar Activation Winner Photo2 RS