Skip to Content

Vodite Računa O Životnoj Sredini!

Smog

Loš kvalitet vazduha stalna je tema u svim medijima. Ovo nije iznenađenje - smog je ozbiljan problem za sve. Kako zagađenje utiče na nas?

Odakle Dolazi Smog?

Emisije kućnog gasa (takozvane "niske emisije") su ubedljivo najveći izvor zagađenja vazduha! One uzrokuju do 46% čestica PM10 u vazduhu - glavnog izvora smoga u gradovima i do 84% emisije benzopirena - jednog od glavnih uzroka raka kože, pluća i raka bešike kod ljudi.

Kako Ga Sprečiti?

Ceresit-LP-ETICS-sustainability-picture-3a_SRB_2.png

Toplotno izolacija je efikasan način da se emisija smanji na minimum i vidljivo poboljša kvalitet vazduha u vašem okruženju. ETICS (spoljašnji kompozitni termoizolacioni sistemi) je provereno rešenje za izolaciju spoljnih zidova objekta.

Međutim, mnogi mitovi i dalje opstaju uprkos mnogim edukativnim kampanjama. Pogledajmo neke od njih:

Prvi Koraci

Mnogi ljudi su svesni glavnog izvora zagađenja. Nažalost, u slučaju povećanog gubitka toplote, zamena peći neće doneti očekivane rezultate. Istraživanja pokazuju da je uzrok do 35% emisije ugljen-dioksida neefikasna toplotna izolacija!

Pogledajte na fotografiji gde se toplota najviše gubi.

Etics - Visoko Kvalitetno Rešenje

ETICS sistemi su idealno rešenje za ljude kojima je stalo do toplotnog komfora u svom domu, kao i za one koji žele uštedu u svom budžetu.

Ceresit nudi širok spektar rešenja, prilagođeni individualnim potrebama.

Prednosti Ugradnje Etics Sistema

Pravilna izolacija smanjuje potrošnju energije dok greje vaš dom, smanjujući račune za 30-40%!

Živeći u pravilno izolovanoj kući, brinete o životnoj sredini. Možete smanjiti emisiju CO2 do 35%.

Uživajte u toplom domu tokom zimskih večeri i održavajte osvežavajuću temperaturu tokom leta. Sve zahvaljujući pravilnoj izolaciji!

Toplotna izolacija je odličan način za postizanje privlačnog vizuelnog efekta - osvežene i elegantne fasade. Širok asortiman maltera, boja i specijalnih efekata garantuje postizanje idealnog izgleda.

Imate pitanje?

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za naše proizvode, mesta gde ih možete kupiti kao i koja su najbolja rešenja za vaše projekte.