Skip to Content

Fibre Force Hidroizolacija

Fibre Force Flooring icon

Fibre Force Tehnologija

Izuzetno kompatibilna mešavina mineralnih i prirodnih vlakana obezbeđuje dodatno ojačanje i obezbeđuje bolju fleksibilnost, parametre čvrstoće i svojstva premošćavanja pukotina. Ovako ojačana struktura je izdržljiva i spremna da podnese velike uticaje vode, sa odličnom čvrstoćom na pritisak, zatezanje i smicanje pri savijanju.

Vlakna pomažu da se poboljša ponašanje materijala nakon pucanja mehaničkim vezivanjem mikropukotina i blokira dalje širenje pukotina.

Prednosti Cr 166 Flexible 2-k Sa Fibre Force Vlaknima

  • Premošćavanje pukotina i otpornost na pukotine
  • Odlična fleksibilnost
  • Smanjena prašina tokom nanošenja
  • Odlični parametri nanošenja

Premaz ojačan vlaknima

You need to accept cookies to play this video

Smanjena prašina tokom mešanja

You need to accept cookies to play this video

Ceresit-CR166-Fibre-Force-hidroizolacija-fleksibilnost_2764x2772

Snažan I Fleksibilan

Zbog dodatnog ojačanja vlaknima i formule sa specijalnom polimernom disperzijom i pažljivo odabranim cementima, vezivima i punilima, CR 166 FLEXIBLE 2-K nudi visoku fleksibilnost i visoku prionjivost na različite podloge. Pomaže da se suprotstavi uticaju promene temperature, vremenskim uslovima koji mogu izazvati deformacije, kao i da izdrži različita opterećenja i kompenzuje termička naprezanja.

Hidroizolacioni sloj CR 166 FLEXIBLE 2-K je izdržljiv i spreman da podnese velike uticaje, sa odličnom čvrstoćom na pritisak, zatezanje i smicanje.

Premošćavanje Pukotina

Zahvaljujući visokoj fleksibilnosti, hidroizolacioni premaz CR 166 FLEXIBLE 2-K je u stanju da kompenzuje pukotine, čak i pri niskim temperaturama. Uprkos pojavljivanju mikropukotina u podlozi, CR 166 FLEXIBLE 2-K zadržava kontinuitet premaza, stvarajući „most“ preko pukotine, kako bi uspešno zaštitio površinu od prodora vode i daljih oštećenja.

Čini ga savršenim izborom za hidroizolaciju na kritičnim deformabilnim podlogama, gde naprezanja konstrukcije mogu izazvati mikropukotine na spoljašnjim površinama, poput balkona, terasa, ispod pločica. Svojstva premošćavanja pukotina CR 166 FLEXIBLE 2-K su potvrđena standardom EN 14891.

Ceresit-CR166-Fibre-Force-hidroizolacija-premoscavanje-pukotina_2764x2772
CR 166 packshot RS 1280x960px

Fleksibilan, dvokomponentni hidroizolacioni premaz. Koristi se za hidroizolaciju zgrada i konstrukcijskih komponenti za premošćavanje pukotina.

  • Izuzetno vodootporan
  • fleksibilan i ojačan vlaknima
  • premošćavanje pukotina, čak i pri niskim temperaturama
  • smanjeno zadržavanje prašine
  • brzo i lako nanošenje
  • pouzdano rešenje za svaku zahtevnu oblast

Imate pitanje?

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za naše proizvode, mesta gde ih možete kupiti kao i koja su najbolja rešenja za vaše projekte.