Naše vrednosti

Građevinski projekti su kompleksni i zahtevaju specijalizovane proizvode. Sva rešenja koja nudimo temelje se na doslednom kvalitetu i dugogodišnjem iskustvu stečenom tokom naše istorije. Partnerstvo sa majstorima i specijalizovanim trgovcima je baza našeg uspešnog poslovanja. Naš glavni cilj je da budemo pouzdan partner u građevini majstorima profesionalcima. Fokusiranjem na glavne vrednosti: inovacije, kvalitet, tehničku stručnost i održivost, trudimo se da vam ponudimo najinovativnija, visokokvalitetna i najprikladnija sistemska rešenja. Ceresit se zalaže za pouzdanost i profesionalni kvalitet, ali takođe i za unapređenje energetske efikasnosti i zaštitu prirodnih resursa.

Inovacije

Naši proizvodi osim tehničkih inovacija, pružaju profesionalnim korisnicima opipljivu dodatu vrednost. Budući da su potrebe korisnika podložne stalnim promenama, konstantno osluškujemo tržište. Kao rezultat, temeljimo naše aktivnosti na pristupu istraživanja i razvoja, u kojem iskusni hemičari i inženjeri prevode sve relevantne rezultate istraživanja tržišta u prilagođene proizvode koji čine posao lakšim, bržim i sigurnijim. U tu svrhu, Henkel je implementirao interne procese koji posebno neguju inovativni način razmišljanja. Rezultat: naša tehnologija je rasprostranjena širom sveta i zaštićena sa više od 8.000 patenata, s dodatnih 5.000 patenata u toku.

Kvalitet za profesionalce

Suštinska osnova za naše vodeće svetske brendove i tehnologije je stroga kontrola kvaliteta proizvoda u razvoju, kao i kontinuirana optimizacija procesa. Na taj način Ceresit ispunjava zahteve građevinske industrije i potrebe majstora širom sveta, postavljajući najviše standarde. Otkad su sve glavne komponente pod Henkelovim vođstvom, naši dobro usklađeni sistemi uvek garantuju vrhunske performanse.  Za naše korisnike i njihove građevinske projekte ovo znači sigurnost, dugotrajnost i poslednje, ali ne i najmanje bitno, optimalno zadržavanje vrednosti zgrade. Baš zato je Ceresit omiljen izbor za profesionalce.

Tehnička stručnost

Henkelova opsežna istraživanja i razvoj generišu stalni protok inovativnih proizvoda i sistemskih rešenja zasnovanih na novim tehnologijama. Kako bismo vam pružili ovu izvrsnost na najbolji mogući način, posvećeni timovi za upravljanje projektima pružaju podršku od faze planiranja do konačne implementacije projekta. S obzirom da je poznavanje naših proizvoda i rešenja glavni ključ uspeha, mi nudimo kurseve za prenos znanja u našim centrima za obuku širmo sveta. Henkelova snaga je njeno bogatstvo znanja. Želeli bismo da i vi to učinite vašom snagom.

Izuzetna posvećenost u Henkelovoj kompaniji u Srbiji

Henkel Srbija je, kao i globalna kompanija, posvećena liderstvu u održivosti. Svakoga dana, u svakom poslovnom sektoru, fokusiramo se na održivost kako bismo održali ravnotežu između ekonomskog uspeha i društvene odgovornosti. Na lokalnom nivou, primenjujemo globalnu strategiju održivosti, u svim aktivnostima naše kompanije duž celog lanca vrednosti, od proizvodnje do saradnje sa kupcima, a takođe podržavamo lokalne humanitarne organizacije i angažovanost zaposlenih.

Naša strategija održivosti: ostvariti više sa manje.

Kako bismo zadržali ovu prednost u budućnosti, razvili smo dugoročnu strategiju održivosti i postavili jasan i veoma ambiciozan cilj za 2030. godinu. Do tada, svi Henkelovi proizvodi i procesi treba da budu tri puta efikasniji nego što su to danas.

Ovaj cilj je usmeren na jedan od glavnih izazova sa kojim ćemo se u budućnosti suočiti: odvajanje rasta od potrošnje resursa. Umesto toga želimo da proizvedemo veću vrednost za naše kupce i potrošače, za zajednice u kojima poslujemo i za našu kompaniju uz istovremeno smanjenje našeg ekološkog otiska. Ostvariti više sa manje je ideja koja je u središtu naše strategije održivosti i koja upravlja svim našim poslovnim procesima i aktivnostima.