FIBRE FORCE
LEPKOVI ZA
KERAMIKU

 POGLEDAJTE FIBRE FORCE VIDEO!

PODRUČJA PRIMENE

FIBRE FORCE TEHNOLOGIJA

Ceresit inovacija zasnovana je na vlaknima koji pružaju izuzetnu snagu i fleksibilnost. Vlakna u Ceresit lepkovima za keramiku stvaraju ojačanu zonu koja formira vezu sa pločicom i održava polimernu matricu dugotrajnom.

Prilikom postavljanja pločice, usled pritiska koji se formira pritiskom pločice na mesto, ispod pločica se formira film od sitnih čestica veziva, čestica polimera i sada dodatno i vlakana. Bez vlakana u strukturi lepka film ispod pločica će se vremenom osušiti i može se razvući, na taj način stabilnost pločice na podlozi može biti narušena.

Zahvaljujući novom rešenju koje je bazirano na vlaknima može se postići dugotrajna stabilnost čak i na najzahtevnijim i kritičnim područjima. 

MIŠLJENJA MAJSTORA

„Sa lepkovima Fibre Force tehnologije, siguran sam da će pločice prianjati na bilo koju podlogu.“

Roman, Češka

„Koristim Ceresit lepkove obogaćene Fibre Force tehnologijom zato što želim da moji rezultati rada traju zauvek.“

 Dobor, Hrvatska

„Ja biram keramički lepak sa Fibre Force tehnologijom zato što mi omogućava da posao završim i u najtežim situacijama“

 Jeromos, Mađarska

BEZBEDNO ZA ZDRAVLJE

Vlakna koja se koriste u Ceresit fleksibilnom lepku za pločice potpuno zadovoljava kriterijume navedene u Notes Q i R (Nr. 1. 1. 3, Annex VI u CLP Regulation (EC) broj 1272/2008) Evropske Komisije. Ova vrsta vlakana nije klasifikovana kao kancerogena u Evropskoj Komisiji.

Upotreba vlakana u Ceresit lepku za pločice ne utiče na klasifikaciju i deklarisanje proizvoda, i ne menja trenutnu prevenciju i kontrolu mera preporučljivu za njegovo rukovanje i primenu.

Jasno je potvrđeno da su vlakna koja se koriste u Ceresit fleksibilnim lepkovima za pločice potpuno bezopasna kada se prate propisane bezbedonosne mere.

ŠTA JE EC1 SERTIFIKAT?

EMICODE je međunarodno priznat standard kvaliteta za proizvode sa niskom emisijom. EC1 PLUS znači najniži nivo emisije. Niži nivo emisije, zdravija klima u sobama.