DOBRO DOŠLI NA ZVANIČNU STRANICU!

CERESIT INOVACIJE

BESPREKORNA REPUTACIJA
REVOLUCIJA U KVALITETU
DOUBLE DRY MALTERI
 
visage MALTERI
 
CT 84 express plus
 
IZABERITE NIJANSU FASADE
cx 5 express
 

CT 16 OSNOVNI PREMAZ

CL 51 EXPRESS 1-K FLEKSBILNI HIDROIZOLACIONI PREMAZ
CR 166 FLEXIBLE 2-K FLEKSIBILNI HIDROIZOLACIONI PREMAZ

PRIDRUŽI SE CERESIT LOJALNOJ ZAJEDNICI

Vašim registrovanjem u Ceresit zajednicu, imate mogućnost da među prvima dobijate informacije o novim proizvodima i inovacijama, akcijama i promocijama, novoj sezoni onlajn tehničkih prezentacija i Loyalty programu za 2022. godinu.

NAGRAĐUJEMO LOJALNE MAJSTORE

U našem poslednjem Loyalty programu, učestvovalo je više od 2000 profesionalaca. Sakupljanjem poena preko promo kodova, koji se nalaze unutar lepkova za keramiku, majstori ostvaruju pravo na dobijanje različitih nagrada. Pratite društvene mreže za više informacija. Facebook stranica: Ceresit i Instagram stranica: @ceresitsrbija

CERESIT BESPLATNA MOBILNA APLIKACIJA

U Play Store (Android) i App Store (iPhone) prodavnicama možete pronaći besplatnu mobilnu aplikaciju „Ceresit“ preko koje se može učestvovati u Loyalty Programu i gde se može pronaći mnoštvo informacija o Ceresit proizvodima, inovacijama, akcijama i promocijama, kao i mogućnost proračuna potrošnje proizvoda pomoću Ceresit kalkulatora.

ONLAJN TEHNIČKE PREZENTACIJE

Usled pandemije ne možemo da se okupimo uživo i zato smo 2020. godine pokrenuli onlajn tehničke prezentacije. Predstavnici tehničke podrške su vršili teorijski prikaz mnogobrojnih proizvoda. U poslednjoj sezoni tehničkih prezentacija, pored teorijskog dela, majstorima je omogućeno uživo praćenje praktične primene naših proizvoda.

Mesto gde možete završiti svoj građevinski projekat

Profesionalni ste izvođač radova?

Imate registrovanu firmu? Registrujte se na Daibau i vredni projekti će vam biti na dohvat ruke.

Renovirate vašu kuću?

Na Daibau možete izračunati troškove radova i pronaći odgovarajućeg profesionalca za vaš projekat.