DOBRO DOŠLI NA ZVANIČNU STRANICU!

CERESIT INOVACIJE

BESPREKORNA REPUTACIJA
REVOLUCIJA U KVALITETU
DOUBLE DRY MALTERI
 
visage MALTERI
 
CT 84 express plus
 
IZABERITE NIJANSU FASADE
cx 5 express
 

CT 16 OSNOVNI PREMAZ

PRIDRUŽI SE CERESIT
LOJALNOJ ZAJEDNICI

ZANIMLJIVOSTI

NAGRAĐUJEMO LOJALNE MAJSTORE

Iz godine u godinu Ceresit obezbeđuje vredne poklone za verne majstore. Tokom 2021. godine, u našem Loyalty Programu učestvovalo je više od 2000 profesionalaca. Kupovinom Ceresit lepkova za keramiku, majstori su mogli da pronađu promo kod u džaku. Sakupljanjem poena preko promo kodova, majstori ostvaruju pravo na dobijanje različitih vrsta nagrada. Iskoristite i vi svoju šansu da dobijete neke od vrednih nagrada u Loyalty Programu 2022. Pratite naše društvene mreže za više informacija. Facebook stranica: Ceresit i Instagram stranica: @ceresitsrbija

CERESIT BESPLATNA MOBILNA APLIKACIJA

U Play Store (Android) i App Store (iPhone) prodavnicama možete pronaći besplatnu mobilnu aplikaciju „Ceresit“ preko koje se može učestvovati u Loyalty Programu i gde se može pronaći mnoštvo informacija o Ceresit proizvodima, inovacijama, akcijama i promocijama, kao i mogućnost proračuna potrošnje proizvoda pomoću Ceresit kalkulatora.

ONLAJN TEHNIČKE PREZENTACIJE

#GRADIMOZAJEDNO i putem ekrana! Usled pandemije ne možemo da se okupimo uživo i zato smo 2020. godine pokrenuli onlajn tehničke prezentacije za stotine majstora širom Srbije. Predstavnici tehničke podrške su vršili teorijski prikaz proizvoda namenjenih keramičarima i fasaderima. Ove godine Ceresit je otišao korak unapred. Pored teorijskog dela, majstorima je omogućeno uživo praćenje praktične primene mnogobrojnih proizvoda.

Za sve verne majstore, Ceresit je pripremio interesantnu nagradu – promo kod sa poenima za Loyalty Program 2022.